Що бачитиме людина, яку заблокували?
Що бачить контакт, якщо його заблоковано?
Якщо контакт А блокує контакт Б, то контакт Б про це ніколи не дізнається. Це стосується конфіденційної інформації. Можна переглянути мережевий статус.
Що бачить людина, яка мене заблокувала?
Якщо у вас є спільна група з кимось, кого ви заблокували, ви не будете бачити повідомлення або зміни імені, фото чи налаштувань у групі, зроблених цим контактом. Розмови можуть здатися заплутаними, оскільки ви не бачите його повідомлення, інші учасники групи бачать.
Що бачить заблокований абонент?
"Після блокування дані профілю відразу стануть недоступні: заблокований перестане бачити фото профілю контакту, статус, останнім часом відвідування. Проте вся отримана до блокування інформація, включаючи листування та файли, як і раніше, буде видно", — підсумував експерт.
Що бачить людина, яку заблокували WhatsApp?
Однак заблокований користувач не зможе побачити, чи перебуваєте ви в мережі. Ми не можемо заблокувати або розблокувати контакти від вашого імені. Якщо вас турбує, чи дізнається контакт, що ви його заблокували, прочитайте цю статтю. Заблоковані контакти не побачать ваших статусів.