Що видаляється під час видалення акаунта?

Що буде, якщо видалити обліковий запис?
Ви втратите всі дані й вміст цього облікового запису, як-от електронні листи, файли, календарі й фотографії. Ви не зможете користуватися сервісами Google, у які входили через цей обліковий запис, як-от Gmail, Диск, Календар чи Play.
Що означає деактивувати аккаунт?
Якщо ви деактивуєте свій обліковий запис: ви завжди можете знову його активувати; користувачі не зможуть переглядати ваш життєпис і знайти вас; інші користувачі зможуть переглядати певну інформацію (наприклад, надіслані повідомлення).
Як видалити ще один акаунт?
Як вилучити з телефона обліковий запис Google або інший обліковий запис
- Відкрийте додаток Налаштування.
- Натисніть Паролі й облікові записи. …
- У розділі "Облікові записи" виберіть потрібний обліковий запис …
- Щоб підтвердити дію, натисніть Видалити
Для чого зламують акаунти?
Зловмисники використовують викрадені акаунти з різними цілями: Розсилка спаму: шкідливі посилання або реклама через ваш профіль. Шахрайство: обман ваших підписників, пропонуючи їм підроблені товари чи послуги.
Детальна інструкція: як видалити Інстаграм акаунт з мобільного та ПК як назавжди, так і тимчасово.
Ви втратите всі дані й вміст цього облікового запису, як-от електронні листи, файли, календарі й фотографії. Ви не зможете користуватися сервісами Google, …
Більшість з нас має чимало програм, якими вже не користується, однак і не видаляє їх з пристрою, а тим паче не переймається видаленням акаунту.
Видалення облікового запису Facebook назавжди означає, що ваш профіль, світлини, дописи, відео та інший контент буде повністю видалено без …
Якщо у вас є додаткові профілі Facebook і ви видаляєте або деактивуєте свій обліковий запис Facebook, буде також видалено або деактивовано всі профілі в цьому …